KLOBÁSY a SLANINY

GAZDOVSKÁ KLOBÁSA 
zaručená specialita 
Tradiční slovenská klobása vyrobená z kvalitního vepřového masa, dochucená čerstvým česnekem, kmínem, paprikou a pepřem. Uzená v klasické zděné udírně studeným dýmem. Plněná do přírodních vepřových střev. Před konzumací se doporučuje vařit, péct nebo grilovat. 
Při správném skladování (v suchých a větraných prostorách) přirozeně vysychá a její kvalita se zvyšuje.


BYSTRICKÁ sušená KLOBÁSA 
zaručená specialita se značkou kvality SK 
Tradiční klobása slovenské domácí zabíjačky podle starých receptů, vyrobená z kvalitního vepřového masa, dochucená čerstvým česnekem, kmínem, paprikou, pepřem. Uzená v klasické zděné udírně studeným dýmem. Plněná do přírodních vepřových a beraních střívek. Po uzení zraje a suší se 4 – 12 dnů. Je vhodná pro přímou konzumaci. 

JELENÍ KLOBÁSA 
Výborná trvanlivá klobása vyrobená z jeleního a vepřového masa (na 100 kg jelení klobásy se dává 70kg jeleniny a 70kg vepřového), sušená a uzená tradičním způsobem. V klobáse se kromě masa nachází jen jedlá sůl a přírodní koření – paprika, česnek, pepř a kmín. 


ORAVSKÁ SLANINA SUŠENÁ 
Zaručená tradiční specialita 
Tradiční solená, nakládaná na sucho v soli, česneku a jalovci, uzená v klasické udírně a sušená v přirozených klimatických podmínkách. Má výbornou chuť. Je připravená na okamžitou konzumaci, ale také na opékání a grilování. 


ČESNEKOVÁ SLANINA 
Vyrobená z vepřového boku bez kosti s plátky česneku na povrchu, vařená. 
 

Kontakt

+420 724 474 477

info@bacasyry.cz

www.bacasyry.cz

Vyhledávání

© 2015 - 2020 Bača sýry
Všechna práva vyhrazena.

Realizace webu ADweby.com.